Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Když je vláda oslovená, aby vás ochránila, když jste dole, má všechna práva vás regulovat, když jste nahoře," řekl Cooperman. "Kapitalismus se tudíž změnil."

Předseda a generální ředitel Omega Family Office uvedl, že se země posouvá doleva a že daně budou muset růst bez ohledu na to, kdo v listopadu vyhraje prezidentské volby. "Rychle, pokud vyhraje Biden, pomalu, pokud vyhraje Trump, ale daně musí narůst.

https://www.patria.cz/zpravodajstvi/4391615/miliardar-cooperman-koronakrize-navzdy-zmeni-kapitalismus-dane-musi-narust.html

Také se mi to nelíbí ...ale tohle holt má pramálo co dělat s Babišem..

0 0
možnosti

Že odborářem by byl zaměstnavatel a ne zaměstnanci, to je asi dost nesmysl, ne?

1 0
možnosti

No, to je, myslím, míněno ironicky... Aby jako odboráři měli svoje "dobře míněné rady" podložené také zkušeností zaměstnavatele..a ne jen tak nezodpovědně plácali a domáhali se všeho možného...

0 0
možnosti

citim to stejne

karma

0 0
možnosti

Sice s tou vaší ústřední ideou (zvyšování svobod a zodpovědnosti občanů na úkor pravomocí státu) souhlasím.. ale co naplat, když už snad všude po světě lidé čímdál nárokověji vzhlížejí ke vládám a čekají co vše jim zařídí a zajistí.

Ekonomiky již po řadě let obrovských regulací (kvantitativní uvolňování atd) fungují v takových podmínkách, že už by to bez takových regulací a opatření nešlo aniž by ekonomika prošla apokalyptickou krizí..

Takže role státu (na přání voličů) bude nadále posilovat.. V tomhle trendu je Babiš naprosto zanedbatelná figurka, která s tím moc nenadělá..a může se tomu leda přizpůsobit:-/

0 0
možnosti
Foto

To chcete zlikvidovat všechny Úřady práce a berňák k tomu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
Michal Zapletal absolvoval FFUK, obor anglistika, bohemistika. Po několikaleté zkušenosti ve školství léta pracoval pro mezinárodní firmy. Založil vlastní živnost. V současné době žije s rodinou v Kolíně, provozuje vlastní kavárny a věnuje se veřejnému dění. Je v Kolíně členem Společnosti Václava Morávka, předseda místní ODS.

Letos kandiduje do Poslanecké sněmovny ČR za ODS v s Kolíně.

Seznam rubrik